Wyświetl pojedynczy post
River
Senior Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.08.2011, 08:22
kono napisał(a):Wyświetl post
Nie ma co dalej pompować balonika, żeby potem czytać komentarze ''Maaskant won, Cupiał sprzeda Wisłę.''
Balonik jest juz wystarczajaco mocno napompowany czy to przez czesc kibicow czy przez media.Bardziej juz sie nie da. Nic juz z tym nie zrobimy.
Jesli (odpukac) nam sie nie uda awasnowac to mimo wszystko bedzie duzy nedosyt patrzac na to jak do tej pory skutecznie gralismy w tym 5 rozegranych meczach. Mysle, ze kazdy gdzies w glebi serca widzi ta Wisle w LM, nawet pesymisci Jednak trzeba pamietac, ze tak naprawde ten zespol nie jest gotowy na gre w LM a ewentualny awans bedzie naprawde wspanialym wynikiem. Dlatego ewentualne niepowodzenie na pewno nie powinno byc traktowane w kategoriach porazki.

Co do samego meczu, to pierwszy gol dla nas zamyka sprawe. Zespol dobrze ustawiony taktycznie przez Maaskanta pokazal juz w tym sezonie, ze potrafi sie skutecznie bronic. Majac 1:0 z Krakowa i strzelajac pierwsi brakme w Nikozji bedziemy w bardzo dobrej sytuacji a Cypryjczycy beda w takiej sytuacji musieli grac z duzym ryzykiem. Z kolei jesli pierwsi stracimy to moze byc bardzo nerwowo. Wtedy nasze szanse wg mnie mocno zmaleja. W sumie to ja nie wiem jak ja wytrzymam ten jutrzejszy mecz...
Odpowiedz cytując