Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
legion18
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.08.2011, 08:20
kot napisał(a):Wyświetl post
Ja rozumiem arogancję i Legijne teorie spiskowe o rankingach światowych, ale Panowie Legioniści

W rankingu 15 najbardziej nieprzyjaznych stadionów świata, oprócz Wisły znajdują się stadiony : Galatasaray Stambuł - Türk Telekom Arena, PAOK Saloniki - Stadion Toumba oraz Crveny Zvezdy - Marakana - tak więc 022 - nie spiskuj bez nabojów o R22
http://www.futbolnews.pl/rozgrywki/e...w-piekiel.html

Ps. 022- masz racje, to druga po hymnie, Wasza udana przyśpiewka. Ja zaś zapomniałem także o jeszcze jednej jednosylabówce - CWKS Legia (powojenna..) PEACE PLEASE ( nie ja zacząłem tę zabawę )

Edit.
tak się składa, że my się odżegnujemy od GTS-u, a żeby jeszcze śpiewać GTS (CWKS - gdy już dawno jesteście KP Legia Warszawa )
Za to śpiewacie o TS, gdy piłkarska sekcja to nie TS... hipokryzja z twojej strony, czy krótkowzroczność? Idąc tym tokiem dalej, na flagach macie herb zupełnie inny, niż ten pod którym grają piłkarze(żeby się nikt poza kotem nie rzucał, ja to jaknajbardziej rozumiem, jednakże skoro jemu śpiewanie o CWKS przeszkadza, to 2 wyżej wymienione przypadki także powinny, bo sa analogiczne).
Ogólnie to nie chce mi się za bardzo ciągnąc wątku kibicowskiego, bo to gówno warte, ale skoro nalegasz.
Z waszych wielosylabowych najbardziej podobają mi się: "Wisła to jest potęga..." oraz "Na dworze jest zmrok, w tramwaju jest tłok...". Zluzuj gacie, i przed przeczytaniem jakiegoś tekstu daj go najpierw komuś do sprawdzenia, czy nie idzie przeciwko twojej linii światopoglądowej, bo widzę, że to ciężko znosisz i przeżywasz przez kilka dni.
Odpowiedz cytując