Wyświetl pojedynczy post
Gercu
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2011, 22:49
Ja sobie postanowiłem nie iść na łatwiznę i renomę w europie zdobywać stopniowo. Dlatego rozpocząłem grę angielskim Bromley w Blue Square South. Po 5 sezonach i wprowadzeniu, oraz utrzymaniu Bromley w League 2 zaangażowałem się w Sandecji, która akurat awansowała do 1 ligi

W pierwszym sezonie od razu awansowałem do ekstraklasy z 2 miejsca ustępując tylko Bełchatowowi i do samego końca walcząc z Podbeskidziem, oraz Zawiszą. W pierwszym sezonie a Ekstraklasie udało mi się utrzymać Sandecję, oraz w Pucharze Polski dojść do.. półfinału eliminując między innymi Arkę, oraz Koronę.

W drugim sezonie w ekstraklasie w przerwie zimowej zostawiłem Sandecję w środku tabeli, bo zgłosił się po mnie Widzew Pomyślałem, że z stamtąd będzie dla mnie bliżej do Wisełki. Do tej pory wprowadziłem Widzew 3 razy do fazy grupowej LE, raz nawet awansując z grupy, 2 razy awansowałem do fazy grupowej LM, zdobyłem 2 mistrzostwa polski, 4 puchary polski, a kiedy zwolniło się miejsce w Wiśle dali je jakiemuś brazylijczykowi... pomimo, że to ja byłem najpoważniejszym kandydatem.

W międzyczasie dostałem nawet propozycję z brazylijskiego Sao Paulo, które ma budżet transferowy na poziomie 30 mln euro. Dla porównania w Widzewie mam do dyspozycji około 2-3 mln euro. Ale wciąż czekam z nadzieją, że w końcu trafię do Wisełki, chociaż w wiadomościach prasowych łączono mnie już z AC Milanem, czy Sevillą
Odpowiedz cytując