Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2011, 15:31
baro1995 napisał(a):Wyświetl post
A ja jak patrze na to co wyczynia Ljuboja,jego technikę,zdecydowanie najwyższa w ekstraklasie,nawet gracze Spartaka pod tym względem odstawali,grę tyłem do bramki,dośrodkowania,grę z pierwszej piłki,opanowanie,wykończenie to myślę,że taki chłop był nam na tą ligę mistrzów potrzebny,melikson,iliev,guła,nunez i ... mały to jednak gracze z dobrą techniką,a genkov i biton to nie ma co się czarować wielcy technicy nie są,przydałby się nam właśnie taki napastnik,który idealnie pasuję do naszych pozostałych zawodników.Był do wzięcia za darmo pensja też wcale taka straszna nie była (przy kwotach o których się mówi w przypadku Deleva). Presja też mu niestraszna,bo jakby nie patrzeć to jego kapitalne zagranie w gazientepie dało Legii awans,a jego wyczynania w Warszawie ze Spartakiem sprawiły,że Legia ma jeszcze szanse na awans.
Co to znaczy pensja nie taka straszna? Najlepiej zarabiający piłkarz w Polsce - skromne 500 tysięcy euro za sezon czyli tyle ile biorą Genkov i Melikson razem a ty takie "mądrości" piszesz? Nie pomyliłeś Wisły z Arsenalem?
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując