Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.08.2011, 19:57
palas napisał(a):Wyświetl post
mecz na plus? takie zespoły jak Korona powinniśmy rozjechać nawet rezerwowym składem,
W jakim Ty świecie żyjesz ? Takie zespoły jak Korona to pierwszym składem nie możemy rozjechać , ostatnie sezony jasno pokazują że w każdym meczu trzeba się mocno napracować żeby zdobyć punkty . Taka jest dzisiejsza piłka nożna , czasami zdarzają się wyższe wygrane ale w większość meczów wyniki są bardziej wyrównane i zwycięstwa w tych meczach najczęściej nie przychodzą łatwo!
Mam jeszcze jeden wniosek dotyczący tego meczu a dokładniej zachowania Lisowskiego . Pamiętacie jak po tym przypadkowym nadepnięciu Chavez został zawieszony na dwa mecze i jak w tamtym meczu komentatorzy cały czas wracali do tej sytuacji i skutecznie ją nagłośnili domagając się zawieszenia ? Dlaczego teraz tak szybko zapomnieli o tym dużo bardziej brutalnym i niebezpiecznym zagraniu do którego ani razu już nie wrócili ? Mam dziwne wrażenie że jakby faul był w drugą stronę to tego by tak nie zostawili zwłaszcza Mielcarski ( gość mnie coraz bardziej wkur...) i później eksperci S. i T. W ogóle kary są poronione , Cionkowi który próbował złamać nogę Sobiechowi najpierw wymierzyli śmiesznie niską karę a później jeszcze ją skrócili a Chavez od razu na dzień dobry dostał dwa mecze za przypadkowe zagranie i mogę się założyć że zagranie Lisowskiego nawet nie będzie rozpatrzone !
Odpowiedz cytując