Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.08.2011, 16:02
0 22 napisał(a):Wyświetl post

Generalnie moim zdaniem APOEL jest gdzieś w połowie drogi między polską ligą, a Spartakiem.
Ja mam kłopot z tymi porównaniami bo jeśli faktycznie jest tak jak piszesz, to wygląda na to że Legia w tym sezonie będzie cholernie mocna w lidze
To co Legia robiła z ruskami w pierwszej połowie to wyglądało jak by na Łazienkowską Podbeskidzie przyjechało
Szybki gol - ok każdemu może się pofarcić ale po tym golu nadal ruskie nie istniały ,mieli problem by wyjść za połowę i ta łatwość w stwarzaniu sobie sytuacji - Legia nie grała jakoś wielce kombinacyjnie, kilka podań a wchodzili jak w masło

Nie wiem czy nie przedobrzyliście z tempem gry, czy Skorża się posrał w przerwie, czy ruscy się ogarnęli bo druga połowa już była inna, choć i tak powinniście to wygrać.

Dlatego ciężko mi ten Spartak umiejscowić, bo dla mnie Apoel=Rapid, dwie bardzo podobnie grające drużyny ,twardo, kombinacyjnie, bardzo szybkie przechodzenie z obrony do ataku.
Natomiast Spartak - nie wiem, ostatnio w lidze się ogarnęli ale jeszcze nie tak dawno dostawali od Kubania 3-1 ,gdzie drużyna Petrescu ma bardzo przeciętny skład jak na ligę.

Ogólnie czas pokaże.Tak na marginesie to spodobał mi się ten Ljuboja - myślałem że to taki dziadek co przyjechał dorobić na emeryturę ale jak nie znudzi mu się granie, to jest w stanie być gwiazdą ligi - aktor z niego też nieprzeciętny, zresztą podobnie jak nasz Iliev ale grać potrafi.

ps. W....ił bym się gdyby to Wisła tak zagrała bo z jednej strony świetny mecz, z drugiej kiepski wynik.To był ten dzień gdzie można było ich ograć i może nawet nie tylko jedną bramką a skończyło się tak że szanse w rewanżu są niewielkie.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 19.08.2011 o godz. 16:12.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując