A co mam się doktoryzować nad kołnierzykiem albo wstawką na lamówce? Przecież do tego sprowadza się ta cała wyjątkowość tego co pokażą ? Tak, witamy w XXI wieku. Bez wyniku i pieniędzy sami będziemy szyć te koszulki z zasłon.
Biała Gwiazda jest dla mnie ważna, tak samo jak historia ale żyję w realnym świecie. Adidas nie da nam nic wyjątkowego w takim sensie w jakim my byśmy sobie tego życzyli. Skoro nie widzi takiej potrzeby w przypadku Realu to na pewno zobaczy w przypadku Wisły. Dlatego napisałem to co napisałem bo domyślam się, że to co zostanie pokazane będzie albo brzydkie albo ładne, może takie sobie ale nie będzie takie jak większość nas chce. W tym sensie mam w sumie gdzieś jakie te koszulki będą. Co za różnica?
A że liczy się wynik? Co w tym dziwnego? Tak samo się liczył dla mnie ten wynik jak mordowałem się po jakichś zadupiach typu Świdnik czy Radomsko w drugiej lidze. Teraz na szczęście przynajmniej ten problem mentalny mi odpadł i mam nadzieję, że prędko nie wróci.
PS Jeżeli podpisujemy kontrakt z gigantem to nie oszukujmy się ale nie będziemy traktowani jak top europejski bo nim nie jesteśmy.