Wyświetl pojedynczy post
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.08.2011, 12:37
Legia zagrała dobry mecz tak samo jak nasza Wisła, daleki jestem od stwierdzania wyższości Spartaka nad Apoelem, gdyż rosyjski klub bardzo odbiega poziomem od Spartaka sprzed chociażby 10 lat i na pewno nie jest to drużyna klasy Marsylii czy Sevilli jak to jeden użytkownik chce nam przekazać. Wg mnie jest to zlepek świetnych na nasze realia indywidualności, jednak jako drużyna całość prezentuje się miernie w stosunku do potencjału. Apoel odwrotnie, nie posiada żadnej mega gwiazdy, jednak poprzez kolektyw potrafi wygrywać/remisować z średniakami Europejskimi - to dotyczy czołówki klubów na Cyprze, pamiętacie chyba jak bezkompromisowo grał Apoel z Chelsea, czy Anothorsis z Interem.

Widzę, że humory u Legionistów są przednie - oczywiście macie ku temu podstawy bo teraz Legia zaczęła na dobrym poziomie, który pozwoli Wam walczyć o mistrzostwo. Jednak wasze zachowanie tutaj staje się coraz to większą napinką, a już teksty typu "Chciałbym żeby Wisła odpadła z Apoelem" pisane na forum Wisły Kraków powinny być przynajmniej nagradzane upomnieniami, bo jeśli użytkownik, który do tej pory wypowiadał się w sposób sensowny i miał szacunek do pewnie znienawidzonego klubu nagina pewne prawa gościnności to już jest coś nie tak.
I żeby nei było, oczywiście nie mam nic przeciwko kibicowaniu apoelowi w wtorkowym meczu, jednak co innego jest wchodzić na forum Mistrza Polski i specjalnie pisać prowokujące teksty typu, "we wtorek kibicujemy apoelowi! Wisła niech odpada".
Odpowiedz cytując