Wyświetl pojedynczy post
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.08.2011, 09:23
nesta napisał(a):Wyświetl post
Naiwnosc niektorych mnie przeraza. Nie wiem czy macie po kilka lat czy co, ale jesli mysleliscie, ze najemnik, do tego ktos z zagranicy, bedzie zywil jakies wielkie uczucia do swojego miejsca pracy (milosc, wiernosc itp) i postawi to ponad dobro swoje, swojej kobiety i dzieci to jestescie smieszni. Pogral tu pare lat, ma fajne wspomnienia, sentyment i to wszystko. I to jest calkiem normalne. Nie wiem czy mial inne oferty, jesli tak to moze rzeczywiscie warto bylo je rozwarzyc w pierwszej kolejnosci. Troche mu sie dziwie, bo w Krakowie na miasto liczyc nie mozna jesli chodzi o bezpieczenstwo mieszkancow, a debili nie brakuje.
No i fajnie. Tylko to co napisałeś w żaden sposób nie unieważnia faktu ,że w opinii kibiców Wisły szacunek do takiego piłkarza jak Paulista , leci w dół błyskawicznie. Niech on sobie robi swoje , a my będziemy myśleć swoje. Proste jak budowa cepa. On się nas nie ogląda to my mamy patrzeć na niego. Dobre sobie. Z resztą Paulista musi być naprawdę w beznadziejnej sytuacji jak nawet mówił o przyjęciu oferty z I ligi. Dodatkowo. Każdy piłkarz Wisły Kraków , który miał zaszczyt reprezentować jej barwy w meczu derbowym przeciw Cracovii musi mieć świadomość jak to jest wszystko poukładane i gdzie jest barykada. Jasiek zachował się trochę jak dwulicowy szczur. Tutaj obcałowywanki /przytulanki na Wiśle przed meczem , komplementy , komplementy a potem robi macę w domu.
Odpowiedz cytując