|
Zaglądam tu i co widzę jakiś thechris ma w domu czarodziejska kulę i już wie kto czyje plecy będzie oglądał w lidze, to skoro juz wiadomo to może zawiesić rozgrywki ligowe, no bo skoro juz wszystko wiadomo.
Doprawdy nie wiem skąd takie postacie (a sciślej takie żenujące poglady) sie biorą w netcie. Przypominam że Wisła pokonała Zagłebie L, a wspomniana ekipa z Poznania z tym samym rywalem jedynie zremisowała i cała ta bzdurna teoria legła w gruzach o potędze Amici Poznań.
Doprawdy nie wiem co musiałoby sie stać żeby takie płaczki przestały pisać o tym jak to zajmiemy miejsce w środku tabeli, jak to rozjadą nas Bułgarzy, a teraz np. Cypryjczycy. Chyba jedynym rozwiązaniem byłby oddzielny portal Wisła-płaczki-com, no i tam w swoim sosie by sie pitrasili wieszcząc same nieszczęścia i nie zatruwaliby życia normalnym kibicom cieszącym sie z kolejnych sukcesów Wisły Kraków.
Wiem propozycja nierealna ale może da niektórym coś do myślenia, wieczni malkontenci dajcie żyć kibicom cieszącym się z realnych wyników, a swoje czarne wizje zostawcie może na czas gdy Wisła ...zacznie przegrywać, tyle że to nie teraz !
Ostatnio edytowane przez milosz : 19.08.2011 o godz. 08:39.
|