Wyświetl pojedynczy post
baro1995
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2011, 22:46
Bez sensu jest twój post.,,Można dzisiaj tworzyć legendy o sile Rapidu Bukareszt, ale sądzimy, że rozgrywki grupowe jednak z tymi legendami rozprawią się dość bezlitośnie. Przyjechał do Wrocławia po prostu przeciętny zespół, ale ta przeciętność w pełni na wrocławian wystarczyła.'' Tyle.
Powiedz mi na jakiej podstawie porównujesz Apoel i Rapid ? Bo jak na podstawie meczów WIsła-Apoel,Śląsk-Rapid,to może weź urlop Panie dorosły i uzupełnij wiedze,obejrzyj 20 spotkań Apoelu,potem Rapidu.Wtedy będziesz sobie porównywał.I nie napisałem,że słabszy tylko,że wg mnie prezentują podobny poziom.Bo porównania drużyn są po prostu bez sensu,jeżeli się nie oglądało drużyn w kilkunastu meczach.To,że my prezentujemy dużo wyższy poziom od Śląska zadecydowało o tym,że ograliśmy Litex,a Śląsk dostał baty od Rapidu.Dorzucić też trzeba do tego fatalną dyspozycje Śląska,i obronę na miarę ekipy zza błoń,dzięki temu Rapid wygrał,a nie dzięki temu,że są fantastycznym zespołem.Śląsk wygrał po karnych z 3 drużyną ligi bułgarskiej,a my pewnie ograliśmy ich mistrza 5-2.Więc skoro Śląsk pocił się z 3 ekipą ligi bułgarskiej z mistrzem pewnie dostałby sromotne lanie,tak samo jak z 4 drużyną ligi rumuńskiej.Proste.
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
Odpowiedz cytując