Wyświetl pojedynczy post
vip2008
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2011, 22:12
Auro napisał(a):Wyświetl post

U mnie szacunek traci bezpowrotnie,ktoś kto całuje Białą Gwiazdę bo do dziś pamiętam jak na meczu z Legia (3:1) gdy schodził z boiska to uczynił, zreszta to zdjęcie jest włąsnie z tego meczu chwile przed wykonaniem tego gestu a idzie do "pasów" to znaczy że jest zwykłą sprzedajną ... Nikt nie wymaga od pilkarzy zeby "kochali" ten klub,ważne zeby zapieprzali,walczyli i go szanowali , ale jak ktoś już porywa się na coś takiego to niech jest konsekwetny, widać on zrobił to tylko po to by przypodobać sie kibicom, w moich oczach ktoś taki na szacunek nie zasługuje. Tyle.
gdybys mial rodzine na utrzymaniu to nie wypisywałbyś takich bzdur o całowaniu i o jakims sprzedawczyku. itd.Liczy sie to co gosc ma w sercu a ze ma rozum i mysli o przyszlosci rodziny to chyba dobrze o Nim swiadczy..to co piszesz to rownie dobrze moglbym powiedziec o Baszczynskim i Poloni Warszawa w ktorej obecnie gra a przeciaz Baszczu zawsze bedzie LEGENDA Wisly i co po powrocie z wojazy mial siedziec w domu ?.. to tylko moje prywatne zdanie do ktorego mam prawo..

Odpowiedz cytując