Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2011, 14:41
Feniks1983 napisał(a):Wyświetl post
Przepraszam Cię Kominek ale uważam podobnie jak niektórzy wcześniej, że na siłę doszukujesz się czegoś w zachowaniu Kirma. Ja tam nie uważam aby się zmienił i według mnie cały czas jest taki jaki był.

Kirm odkąd do nas przyszedł , raczej zawsze traktował Wisłę jako tymczasowe miejsce pracy . Nie uważam tego za aż takie złe podejście - o ile wiąże się z tym duży profesjonalizm zawodnika - a tego nie można Kirmowi odmówić . Myślę że dla kwestią roku jest aż klub będzie chciał go sprzedać - z korzyścią dla siebie i zawodnika .

Jeśli chodzi o solidaryzowanie się z zespołem , to o niebo lepiej to wygląda np z Paljiciem i Jovaniciem - obaj są rok krócej w zespole a chociaż mają chęci jeśli chodzi o naukę języka . Poza tym widać że podchodzą bardzo emocjonalnie do wykonywanego zawodu , w przeciwieństwie do Kirma .

Pamiętajmy zresztą że chcąc się wzmacniać , a w grę wchodzą głównie ( o ile nie wyłącznie ) zawodnicy zagraniczni , siłą rzeczy będziemy musieli pozbyć się kilku z nich z drużyny . Możemy sobie pozwolić na jeszcze max 1 transfer zagraniczny przy utrzymaniu obecnego stanu kadrowego . Jednym słowem musi być wymiana rezerwowych graczy na lepszych zawodników zagranicznych . Kirm jeśli przesiedzi teraz rundę na ławce będzie kandydatem do odejścia .
Ostatnio edytowane przez Karherop : 18.08.2011 o godz. 14:44.
Odpowiedz cytując