Mamy naprawdę niesamowitą szansę na awans do tej LM w tym roku. Po wczorajszym wyniku APOEL w rewanżu będzie musiał bardziej się skupić na swojej grze a nie na naszej. Wczoraj widać bardzo pilnowali Maora, żeby tylko się nie rozpędził. No i nie pograł sobie. W rewanżu za to oni nie mogą myśleć tylko o zatrzymaniu naszych a bardziej o atakowaniu. Maor już nie będzie tak bardzo pilnowany, no a wiemy co potrafi zrobić jak ma trochę więcej miejsca
A tak poza tym to może trochę kontrowersyjne co napiszę, ale myślę że UEFA może nas jakoś prześlizgnie jak nam nie będzie szło. Już nie raz było tak że UEFA 'pomagała' klubom z lepszą infrastrukturą, stadionem vide nasz mecz z Panathinaikosem. Champions League ładniej wygląda na nowoczesnych stadionach przy pełnych trybunach. Poza tym za rok EURO u nas, no i LM to mógłby być taki test dla Polski, mimo że w Krakowie nie będzie meczów.
Kto wie, może tak będzie...
111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków
"Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie."
'27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11