Wyświetl pojedynczy post
dzollo
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2011, 13:05
pikey napisał(a):Wyświetl post
Przed każdym innym meczem w lidze napisałbym, że trzeba wystawić najsilniejszy skład, bo punktów też nie możemy gubić.
Przed meczem z Koroną liczę jednak na to, że zobaczymy w większości rezerwowy skład. To drużyna grająca ostro i nie ma co ryzykować. Zawodnicy nie mogą przystąpić kompletnie poobijani do rewanżu na Cyprze. O ewentualnych kontuzjach już nie wspominam. Tam będzie walka na całego i musimy być w optymalnej dyspozycji.
Może oddajmy go walkowerem, i lećmy już dziś przystosowywać się do tego mitycznego upału panującego na Cyprze

A tak na poważnie to zgadzam się z tobą, ten mecz jest najważniejszy od kilkunastu lat a siły i kondycja będą odgrywały tam najważniejszą rolę, ponieważ murowanie przez 90 min i bieganie za "Cypryjczykami" jest bardziej niż pewne.

art napisał(a):Wyświetl post
Ja nie wiem o co Wam chodzi z Genkowem, no dobra, strzału nie oddał żadnego. Ale podania już 14/18 czy nie tracił piłek jak już dostał, a o to głównie chodziło. Przebiegnięty dystans? 10.95km... Zobaczcie na grafiku jego pozycje na boisku, za bardzo to On w pole karne nie wchodził nawet. Z gry Bitona z Zagłębiem nic wielkiego nie wnikało, fajerwerków nie widziałem, a przeciwnik w Sobotę przy tym wczoraj to byli jacyś amatorzy...
Masz rację, jestem przekonany, że w rewanżu wyjdzie również Genkov a, z Koroną zagra Biton. Mimo,że w ataku nic ciekawego nie pokazał (poza walką, no i wywalczeniem wolnego po, którym Melix zaliczył poprzeczkę) to w defensywie pracował jako 1 obrońca, nie raz wracał się pod samo pole karne Wisełki, no i jest nie oceniony przy stałych fragmentach dla rywala (głównie rożne) bardzo często przy nich wygrywał pojedynki główkowe. A jak już wyżej napisałem jedziemy na 100% tam murować, więc wg.mnie Maaskant nie zrezygnuje z takiego piłkarza, nawet kosztem upośledzenia gry ofensywnej.
Ostatnio edytowane przez dzollo : 18.08.2011 o godz. 13:13.
Czy wygrywasz czy nie.... <3
Odpowiedz cytując