Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2011, 12:02
UFF

pozwolę sobie o ocene tego arcyważnego spotkania.

Pierwsze 20 minut Radek Sobolewski najbardziej osrany na boisku. Ten który powinien wprowadzać spokój wygladał na najbardziej przerażonego tym co sie dzieje. Reszta luz.W trakcie meczu kapitan jednak wrócił tam gdzie być powinien i zaczęła sie rąbanka. Wszyscy sie jarają tym Apoelem ale czytając wypowiedź trenera ze niby na początku badalismy a potem graliśmy swoje ....tak było. Pierwsze 20 minut ataki Apoelu w ktorych my wyglądamy na zagubionych ale z minuty na minute ich przewaga topniała. Wszyscy ich chwalą za wyprowadzanie piłki a w II połowie już grali dzidę.
Bardzo cieszy mnie postawa naszych defensorów. Wiadomo ze napewno po takich emocjach połowa mniejwaznych akcji z meczu mi umknęła ale jakoś nie przypominam sobie przegrywanych pojedynków 1 na 1 przez wiślackich defensorów.Więc niby ten Apoel nas klepał ale zagrożenie nie tworzył. Wyjątkiem był ich napastnik który miał autostrzał ale i to nie przyniosło efektu.
Cieszą wyjscia na pressing gdzie 3 naszych, w końcu mądrze podbiega pod przeciwnika. Jaliens na którego tylu najeżdzało profesor. Jovanovic...juz nie moge sie doczekac konca jego kary, Lamey już powiniene sobie zarezerwowac miejsce na ławce. Nunez, w końcu mnie chłop przekonał, też nie sądze by miejsce za szybko stracił. Genkow- smiał sie z niego Kowal ze jak napastnik był dnem, ale Tsvetan cholernie pracuje dla druzyny. Przeciez on wraca czasem głębiej niż srodkowy pomocnik.
Co bym zmienił ? Ivicę Ilieva wpuszczał bym w 60minucie meczu(tak jak teraz schodzi). Jego zmiana powodowana jest tym ze puchnie po prostu, a jakby wchodził na zmeczonego przeciwnika mysle ze mielibysmy o wiele wiecej pozytku z jego zamachów.(w jednym z pierwszych sparingow wszedł w koncowke i wlasnie wtedy robił roznice)

No i Patryk...
panowie.
Tak sie strzela w Lidze Mistrzów.Dziękuje.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując