Wyświetl pojedynczy post
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2011, 10:15
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Nie tyle zwycięstwo co bramka Małeckiego, gdyby strzelił Melikson pismaki mogłyby napisać że to Melikson robi różnicę a Wisła jest słaba. Teraz biedni nie mają co pisać, wynik dobry z dobrym przeciwnikiem, atmosfera rewelacja, bramkę strzela Polak, a przecież "Wisła ma teraz mało wspólnego z Polską". Wszystko jakoś tak nie pasuje do propagandy. I jeszcze ta koszulka z Papieżem strasznie uwiera.
NIC DODAĆ NIC UJĄĆ. Wisła jakoś nie pasuje kilku nażelowanym dziennikarzom jako klub który odnosi sukcesy. Oni chcieliby widzieć Lecha lub Legia na miejscu Wisły. Ha im w De. Tyle powiem na ten temat.
Gmochowi paszczęce także...

Co do meczu.
Zagraliśmy zespołowo, z zębem. Zadziwia mnie już od jakiegoś czasu gra obronna naszej drużyny - in plus oczywiście. Zaskakuja mnie niektórzy forumowicze in minus piszac o słabym Diazie. Junior od meczu z Litexem u siebie gra bardzo dobrze, odbiera, blokuje i próbuje zagrań do przodu. BRAWO!
Super debiut Jovanovica. Kilka razy poszedł prawym skrzydłem jak złoto... Super zawodnik i zapowiada nam sie pasjonująca rywalizacja pomiędzy nim a Lameyem. Jedno jest pewne, o prawą obronę nie mamy się co martwic. Dalej Jaliens w tym sezonie nie przypomina mi zeszłosezonowego Jaliensa. Pewny, nie popełnia błędów, ustawia kolegów z drużyny (nawet Radka Sobolewskiego!).
Chavez - dla mnie najlepszy bezpsprzecznie zawodnik meczu. Gracz na LM bez dwóch zdań. Wczoraj napastnicy APOELU odbijali się od niego jak od ściany.

Jeszcze słówko o Nunezie. Drodzy forumowicze to że zaliczył super ayste nie znaczy ze był najlepszy. Owszem potem tylko się rozkręcał i z biegiem czasu grał dobre zawody - tylko slepiec by tego nie zauwazył jednak ja powiem tylko jedno - pierwsze 25 minut w wykonaniu naszych środkowych pomocników to był sabotaż. Przeciwnicy wchodzili w naszą 30 jak w masło. Zarówno Sobol jak i Nunez stanowczo pozwalali na zbyt wiele... reasumując

Na plus:
- dobra postawa obrony
- udany debiut Jovanovica
- brama Małego

Na minus
- gra w odbiorze w środkowej strefie boiska przez pierwsze 25 minut
- brak współpracy pomiędzy skrzydłowymi i napastnikiem

I jeszcze jedno. Czy Apel stworzył sobie jakąś klarowną sytuację?
Odpowiedz cytując