Wyświetl pojedynczy post
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2011, 09:03
Wynik 1:0 wziąłbym w ciemno przed meczem .... a po 30 minutach marzyłem o 0:0 ...
Cypryjczycy są wyraźnie lepsi od Wisły jeśli chodzi o konstruowanie akcji zwłaszcza do .... 30 metra.
Bardzo mnie to niepokoi ale pocieszające jest to że te ostatnie 30 metrów im wczoraj nie wychodziło ... Tak naprawdę nie mieli 100 % sytuacji.
Jest kilka dużych pozytywów:
1. Gra Jovanovica (dobry w obronie i dobre dośrodkowania)
2. Dobry wynik mimo słabszego dnia Melexa (dotąd wielu sądziło że to Melex stanowi o sile Wisły)
3. Dobry mecz Nuneza (nawet pamiętam jak raz zagrał z pierwszej piłki do przodu ....)
4. Coraz lepsza gra Maleckiego
5. Optymalny skład - wg mnie wczoraj Maskant wystawił to co najlepsze ( mam tez na myśli Genkova)
6. Skuteczna obrona, włączając w to Pereikę, Sobola ... a nawet .... Genkova
Kilka negatywów:
1. Słabsza od normalnej postawa Meliksona: w ofensywie nie bardzo miał z kim szaleć bo Genkov grał na całej długości i nie miał sił wyskakiwać do piłek prostopadłych, ale kilka strat Meleksa było zatrważających
2. Diaz ... w sumie nie wiem czy do pozytywów czy do negatywów ... forma rośnie ! ... ale powoli
3. Iliev jest dobry dopóki ma siły tj do około 50 minuty ..

Na Cyprze ... trzeba zagrać tak samo czyli wszyscy bronią a trzy żądła próbują ukłuć (Mały, Melex, Iliev).
Skład ten sam z tym ze Diaz, Melex i Gienek powinni potrenować w sobotę w lidze .
Ostatnio edytowane przez Grantar : 18.08.2011 o godz. 09:07.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując