Pareiko 9 - pewny pkt, co miał wybronić to wybronił, co złapać złapał. Nie ma się do czego doczepić. Duży plus za przytomność umysłu- rozpoczęcie akcji do Nuneza, która skończyła się golem
Jovanovic 9- Fajny zawodnik, ciut lepszy w of niż w df. Na pochwałę zasługują jego spacery na stronę rywala i dośrodkowania. Czy jest lepszy od Lameya? Trudno powiedzieć, ale wiadomo, że jest dużo młodszy i bardziej perspektywiczny.
Chavez z Jaliensem 9 i 8- pewna gra naszego duetu, Chavrez na zero, Jaliens jeśli dobrze pamietam, raz dał się ograć Ailtonowi.
Diaz 7 - Dużo lepszy w df, niż w of. Jego akcje w ataku z reguły kończyły się stratami lub niecelnymi podaniami. Nadrabiał w obronie, gdzie grał pewnie i zniechęcał Apoel.
Sobol 9- dzieki niemu środek pola był nasz. Zbyt mało widoczny w ataku, ale to żaden problem, bo jego zadaniem jest defensywa.
Nunez 8- Poza swietną asystą i strzałem z wolnego niewiele pokazał. Z pewnością stać go na wiecej, i mocno w niego wierzę. Widać że chlopak niewzial sie w Wisle przypadkiem.
Melikson 8- Trochę zagubiony, ale też solidnie kryty przez Cypr. Odrobili goście pracę domową. Nie miał swobody grania, a jak już miał to niewiele z tego wynikało. 3 rajdy i 2 nolook pasy to zdecydowanie za mało. Do lepszego nas przyzwyczaił.
Iliev 8- Wilk pola karnego, ogromny walczak, cwaniak. Zawodnik z ktorego Wisła ma mnóstwo radości.
Mały 9- Man of the match- walczak, strzelec pieknego gola, który na tą chwilę wart jest 7 mln Euro. Szkoda, że
zdjął koszulkę, bo dostał zółtą kartkę i musi uważać.
Genkov 6- Pisałem, kilka dni temu, że powinien grać Biton. Akurat ..uj mnie obchodzi czy napastnik umie operwac lokciami, czy się dobrze rozpycha.. napastnik jest rozliczany z goli, i nie ważne czy strzela te gole z wolnego, karnego, udem, piętą czy szyją. Dla mnie małym nieporozumieniem jest to, że Bitona nie zobaczyłem na boisku.
Przyjdzie mecz w Kielcach, gdzie pewnie znów coś dorzuci

Z moich ocen widać, że zdecydowanie lepiej oceniam grę w defensywie. Gra w ataku się niekleijła, a przeciez gola strzeliliśmy po kontrze. Tak czy inaczej taktyka na rewanż jest prosta, przeczekać gniot Apoelu ( nie tak jak Śląsk w Dundee) i próbować coś wbić z kontry. Stawiam na 1:2 dla Wisły.