Wyświetl pojedynczy post
biała gwiazda
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.08.2011, 21:57
Podsumowujcą wynik super i straszne nerwy. Brakowało tego spokoju strasznie w ostatnich 20 minutach, wszyscy mieli wielkie ciśnienie by nie stracić gola, a mogliśmy spokojnie grać piłką i kontrować. Brawo dla nich że kiedy wydawało się że nie idzie i będzie ciężko strzelili gola. Bardzo pozytywnie zaskoczył mnie Diaz, mądrze w obronie bez głupich wykopów. Jovanovic bardzo obiecująco szkoda że nie grał wcześniej z Małym bo większe zgranie by mieli. Obrona nasza wspieła się na wyżyny, Cypryjczycy nie mieli żadniej setki. Maor miał bardzo ciężko, ale w rewanżu będzie miał więcej miejsca i pokaże klasę. Najsłabszy Iliev- złe wybory, głupie straty, przetrzymywanie piłki. Zobaczycie że w rewanżu będzie łatwiej to oni będą pod wielkim ciśnieniem. Musimy grać tam dużo piłką by się szybko nie zmęczyć. Ogólnie super, ale widać pewne braki w zgraniu, bo by to lepiej wyglądało. Ogólnie jest super. Jednego nie rozumiem czemu gdzieś w 80 minucie nie wpuścił Robert Bitona, wiem że nie liczył że strzelimy 2 bramkę, ale przynajmniej miał on by świeże siły by przeszkadzać rywalą w wychodzeniu z ich połowy. Ogólnie super dawno takich nerwów nie miałem. Mały szacun i pokazał że ma to coś co stawia go pułkę wyżej.
Odpowiedz cytując