Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.08.2011, 12:42
Dajcie spokój tymi godzinami ,pamiętam jak z którymś z włoskich graliśmy chyba o 14tej, powtórka z Lazio też była jakoś w godzinach 'rannych' , co prawa nie mieliśmy oświetlenia, no ale 18ta to przyzwoita pora, szczególnie że to jednak tylko eliminacje

W 2 lidze czeskiej to mają kosmos - niektóre mecze w week to o 10 się zaczynają

A co do samych potyczek.Co do Legii to nie mam pojęcia.Dzisiejszy Spartak to nie 'ten słynny' Spartak ale to akurat może być plus dla nich bo się sprężą na LE a normalnie to by ją traktowali jak smutną konieczność

Mimo wszystko bardziej Śląska nie widzę - co prawda trochę przemawia do mnie ten 'słynny' sparring z nami gdzie jak nas przycisnęli to przez 30 minut ciężko było za połowę przejść
Z drugiej strony Śląsk szaleje - gdyby mi ktoś powiedział że tak zaczną ligę, do tego przejdą 2 rundy w LE to bym go wyśmiał a to jest już fakt.

Ogólnie jak ktokolwiek z tej dwójki awansuje to będzie 'święto we wsi'2(a może nawet 3) drużyny w pucharach do zimy i to bez Amiki która jedyna przez ostatnie 2 lata miała monopol na to...no no

Jednak jeszcze dziś to tak myślę że całkiem możliwe że skończy się jedną w LE i tyle
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując