Ciastek1 napisał(a):

|
Nie ma mowy żeby Melikson grał na skrzydle , po po pierwsze chłop się marnuje jak nie gra na środku pomocy a drugie już grał na skrzydle w Łoweczu co skończyło się katastrofą jeśli chodzi o grę obronna na lewej stronie.Diaz był niemiłosiernie objeżdżany przez graczy Litexu bo nie miał wsparcia od Maora i często walczył z dwoma zawodnikami .Małecki o ile w ofensywie ostatnio marniutko się spisuje to zawsze wraca się pod własne pole karne z pianą na ustach i asekuruje .
|
Co do ogrywania Diaza przez dwóch zawodników Litexu to o ile mnie pamięć nie myli sam Tom robił Juniora jak dziecko a jak trzeba było to i przy okazji Wilka więc nie wiem jakich Ty tam dwóch zawodników Litexu na samego Diaza widziałeś ...
JrQ- napisał(a):

chcesz dać Gargułę w składzie kosztem Małego?
czy Was do reszty PO.......I&O!?
nie dość, że stracimy zawodnika, który jedną akcją może przesądzić losy meczu
nie dość, że przesuniemy Meliksona na skrzydło, gdzie straci z 30% swojej wartości
jasne, wstawmy do składu Gargułę! 
ile jeszcze dni do końca wakacji ? ...
|
No nie wiem czy zawodnik który ostatnio co drugi kontakt z piłką notuje stratę albo złe podanie jest aż tak bardzo nie do ruszenia z 11 . Nie wiem czy dobrym wyjściem byłoby wystawienie Guły i przesunięcie Maora na skrzydło kosztem Małego ale też nie jestem taki pewny czy przez te rotacje nasz zespół zostałby tak bardzo osłabiony jak to Ty piszesz... Guła ostatnio zagrał dobre zawody i w defensywie więcej pracuje od Maora a Mały też nie jest w jakiejś wysokiej formie choć szczerze mówiąc wątpię by trener zdecydował się na taką rotację . Jak już jakieś zmiany będzie robił to raczej tylko na zawodników grających na tych samych pozycjach ,np. Kirm za Małego , Paljić za Diaza.