Wyświetl pojedynczy post
snikki_(konto-usuniete)
Banita

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2011, 15:41
@palikot ja się wcale nie obnoszę, z tym że kibicuję naszym rywalom w europejskich pucharach bo byłoby to sprzeczne z prawdą. Napisałem w formie gdybania, że gdybym jednak trzymał za nich to nikt mi tego nie zabroni bo możnaby to różnie argumentować (np. patriotyzmem). Tak samo jest w przypadku innych tutaj się wypowiadajacych. Stąd też uważam że założony temat nie ma przyszłości i z czasem upadnie, bo to nie totalitaryzm żeby nakazywać co kto ma robić.

Dla mnie najważniejsza piłkarsko jest Wisła, a jeśli Lechia czy Śląsk też zagrają w LE to będzie to miła niespodzianka. Legia i Lech są mi w tym kontekście totalnie obojętne.

Co do Gmocha, to facet już nie wie jak argumentować swoją niechęć do naszego zespołu. Coraz częściej sie pojawiajace teksty (nie tylko pana G. ale także na portalach typu wp interia), że piłka klubowa (zespół Wisły itp.) stała sie za bardzo globalna to jakaś kpina. Tylko w takich państwach jak San Marino, Gruzja w rozgrywkach klubowych graja rodowici piłkarze i dlatego osiągają tak marne wyniki. Wystarczy spojrzeć na ligę frnacuską, holenderską, bądź troche bliżej - niemiecką, że mają oni piłkarzy z różnych stron świata i ich zespoły występują regularnie w LM.
Odpowiedz cytując