Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2011, 13:19
snikki- to nie zmieniaj, ale wiekszosc kibicow Wisły nie ma ochoty na tym forum czytać komu kibicujecie... stwórzcie sobie własne forum "kibiców Legii i Amiki w pucharach" i tam sobie pisajcie... nikt wam tego nie broni...

Za nie dlugo pewnie i pedały stworzą sobie tu fan club, przecież im też wolno...

orzeu napisał(a):Wyświetl post
Przestancie karmic tego trolla to sobie sam pojdzie w miejsce gdzie bedzie w spokoju mogl sie realizowac jako kibic polskiej pilki.
Ze go jeszcze nikt nie zbanowal to jest jakies nieporozumienie.
to typ człowieka który nie używa myślenia, tylko potrzeba mu kogos, kto będzie myslal za niego, kto mu powie jak ma myśleć. z takim sie nie dogadasz ... piszesz, a on i tak wie "lepiej"... nie ma co z takim dyskutować

jeszcze taki link... http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...iele,id,t.html
Gmoch:
Cytat:
Cypryjskie media cytowały Pana, że w dwumeczu APOEL - Wisła Kraków będzie Pan kibicował APOEL. To prawda czy gazety coś przekręciły?
Oczywiście, że to prawda. Z Apoelem jestem związany uczuciowo, zdobyliśmy mistrzostwo Cypru. Znam wspaniałych ludzi, którzy pracują w tym klubie. Z Wisłą nic mnie nie wiąże. Nie chciałbym, żeby robiono z tego narodową sprawę i przedstawiono mnie jako jakiegoś zdrajcę. Jestem, byłem i zawsze będę Polakiem. Gdy chodzi o mecz reprezentacji, to zawsze kibicuję Polsce. Ale ile Wisła ma dziś wspólnego z Polską? Niewiele. Są zagraniczny trener, dyrektor i piłkarze. Poza tym moim ukochanym klubem jest Legia i z tego względu Wisła wzbudza we mnie mieszane uczucia. Bolało mnie, że to Biała Gwiazda zdobyła mistrzostwo Polski kosztem Legii. Nie chcę nikogo okłamywać, że teraz trzymam kciuki za Wisłę. Mówię, co czuję. Mam nadzieję, że te słowa nie wywołały w Polsce negatywnych emocji.

Niestety, trochę wywołały...
Naprawdę? Nic do mnie nie dotarło. W takim razie jeszcze raz podkreślę, że to nie ma nic wspólnego z patriotyzmem. Piłka klubowa stała się bardzo globalna i można ją postrzegać bez narodowych podtekstów.
i tak się możemy przekomarzać
Ostatnio edytowane przez palikot : 16.08.2011 o godz. 13:48.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując