Wyświetl pojedynczy post
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.08.2011, 20:56
wiktorpiekarski napisał(a):Wyświetl post
Czas i na mój komentarz co do wyników losowania gdy dowiedziałem się o wyniku losowania pomyślałem jest dobrze jednak po sprawdzeniu dokonań tej drużyny lekko się załamałem.Dwa lata temu grali jak równy z równym w champions league z CHelsea z Atletico z Porto zdobyli 3 punkty w grupie śmierci do tego przegrywali minimalnie z faworytami.

Byłem na superpucharze Cypru los sprawił,że byłem na wakacjach i miałem okazje być na meczu ,już po 30 minutach porównałem APOEL do pamiętnej Wisły z początku lat 2000.Gra na jeden kontakt prostopadłe dokładne piłki indywidualności u nich jest dwóch gości klasy Meliksona nazwisk nie pamiętam ale akcje szły przez nich cały czas.APOEL przyśpieszył od 70 minuty dominacja ich nie podlegała dyskusji wygrali 1-0 lecz mogli i 4-1 gdyby celowniki mieli lepiej ponastawiane.

Przeczytałem wasze komentarze po losowaniu przewidywania widzę optymizm mega ale obawiam się,że podczas meczu będziemy marzyć o uratowaniu remisu.Wolałbym trafić na BATE czy nawet Zagrzeb .

Optymizmu szukam w tym,że mimo gry APOELU W lidze mistrzów dwa sezony temu to kiedyś każdy zespół tej klasy ma gorszy sezon liczę,że jakimś cudem awansujemy.

No nie wyglada to zbyt optymistycznie,jesli oni maja szybkich 2-3 pilkarzy to nasza obrona moze miec problem.Niepokoi tez ze to poziom Maora...

Mysle ze u nas kluczem bedzie nie stracic bramki,a strzelic ile sie da.Choc po wielkorotnie przypomnianym to meczu z Panathinaikosem ,gdzie bylo super 3;1 dla nas a potem lanie w Atenach ,nawet dobra zaliczka moze nam nie pomoc.

Mysle ze musimy z dopingiem pomoc tak zeby Cypryjczykom pokazac kto tu rzadzi.A pilkarzy napewno zmobilizowalismy dzis ,o to sie zupelnie nie martwie.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując