Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.08.2011, 17:23
luki napisał(a):Wyświetl post
Spokojnie będziesz mógł, karnet masz nabity na KK, a ta naklejka to tylko naklejka, która informuje Cię , na jaki masz sektor itp. Także tą naklejkę możesz sobie nawet całą zdrapać, ona nie jest istotna

podbijam, bo też jestem ciekawy, chciałem się przejechać na mecz Śląska, ale nie wiem właśnie jak tam jest z KK i ile trwa jej wyrobienie i czy w ogóle można mieć KK dwóch różnych klubów

Żmijka kiedyś pytała bo miała taką sytuację tylko że z Lechią. i z tego co pamiętam powiedzieli jej ze może wyrobić sobie 2 kartę w Gdańsku.

co do tej naklejki:
logicznie myśląc to zgadzam się z Tobą w 100% ale sam wiesz że w naszym klubie tacy ludzie nie pracują. bo przecież kupując bilet musisz mieć ze sobą potwierdzenie bo kretyn w kamizelce na trybunie nie będzie wiedział gdzie Twoje miejsce (taka odpowiedź z klubu) więc podobnie może być z karnetem bo to na naklejce masz napisane swoje miejsce.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując