tomasz_19 napisał(a):

|
środki pewnie i by się znalazły, nawet jak byśmy nikogo nie sprzedali.. zawsze może przyjść do nas dobry zawodnik z kartą w ręku, a i takich Stan potrafi wyłowić. A jak Małecki odejdzie przy pomocy Prawa Webstera? hmm, szczerze? nie wierze, że mógłby to zrobić klubowi z którym tak się utożsamia... nierealne na dzień dzisiejszy, no ale nie wiadomo co może Małeckiemu przyjść do głowy...
|
Środki też się znajdą na twój nowy samochód a teraz oddaj mi za darmo ten co masz
(To taki przykład)
Tak wiem że środki się znajdą na nowego wiekowego z kartą na ręku skrzydłowego jak Iliev. Ale dlaczego Wisła ma pozbywać się za bezcen swojego kopacza? To niech mi za darmo tacy którzy tak twierdzą oddają już TV, komputery czy mieszkania

Bo niektórzy tak nienawidzą Małeckiego że za darmo by go oddali na stratę Wisły?
Małecki jest tam ileś wart, pewnie nie góry złota ale z 1 mln euro. Szkoda takiej kasy, szkoda i połowy takiej kasy.
Nie ma piłkarzy niezastąpionych. No może poza Messim. Nawet Melikson jest do zastąpienia. Pytanie tylko za ile?
A pieniądze za Małeckiego można np. wydać na kawałek bazy treningowej itd
TOMEK 11 napisał(a):

|
wcale się nie zdziwię jakby Stan pyknął nam Małego z Kirmem za jakieś 3,5 mln euro za obu i sprowadził za to 4-5 graczy na tym samym lub wyższym poziomie
|
I o to chodzi w tym biznesie. Dlatego musimy zarabiać na piłkarzach a nie oddawać ich za bezcen