Wyświetl pojedynczy post
robin hood
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.08.2011, 09:27
Całe nasze dywagacje są o kant .... rozbić.
Prawda
Patryk ma najniższy kontrakt, chce zarabiać więcej, klub chciał mu dać podwyżkę jednocześnie myśląc żeby nie stracić możkiwości zarobku. Ja to wszystko rozumiem.

Pytanie tylko dlaczego nie mogą dojść do porozumienia.
Skoro padły słowa że "negocjacje zostały zerwane a nowej umowy nie podpiszę" to nie poszło o drobiazgi są dwie możliwości
1. Klub zapropnował Patrykowi żenująco niską podwyżkę (co jest możliwe). Patryk uniósł się ambicją i możliwe że ma rację (pytanie tylko jak to się ma do jego deklaracji o miłości do klubu a nie do pieniędzy)
2. Patryk zażyczyl sobie nowej kwoty na poziomie maksymalnych zarobków w Wiśle lub nawet więcej i włodarze klubu razem z trenerem stwierdzili że miłość miłoścą przywiązanie przywiązaniem, ale Jego gra nie jest warta takich pieniędzy. Powiedzieli nie i albo Patryk albo klub stwierdzili że do porozumienia nie dojdą

Jedna rzecz mnie denerwuje w zachowaniu Patryka z takimi rzeczami nie leci sie do mediów po kilku dniach negocjacji. Króka piłka nie podpisałen nie wiem, poczekamy zobaczymy. A nie placz że nie podpisałem i nie podpiszę. Trochę to rzenujące.

Tyle w temacie
Pozdrawiam
Powód: literowki
Ostatnio edytowane przez robin hood : 14.08.2011 o godz. 09:30.
Odpowiedz cytując