nicolas napisał(a):

|
Ja nie rozumiem, dlaczego te negocjacje toczą się teraz! I jeszcze Małeckiemu pokazali figę. Akurat teraz, przed najważniejszym meczem ostatnich lat. Przecież to jest sabotaż! Zamiast Patryk się skupić tylko na grze, to go wzięli na negocjacje poczym wykopali za drzwi. Brawo. Mogli chociaż przełożyć negocjacje o dwa tygodnie! Przecież Mały im nie ucieknie do końca sierpnia (koniec okna transferowego). Trochę zaufania nawzajem i pomyślunku! No i szacunku do Małego. Należy mu się większa kasa.
|
Wytłumacz mi co oznacza stwierdzenie "należy Mu się większa kasa"
Należy mu się bo ..... ma Wisłę w sercu - ja tez mam i dlatego mi się należy

jest Polakiem i dlatego się Mu należy

za grę .... no po dzisiejszym meczu to wg mnie się Mu nie należy tak jak i większości naszych piłkarzy.
Należeć to się Mu będzie jak zagra na poziomie zdecydowanie lepszym niż obecnie a i wtedy decyzja będzie należeć do trenera i klubu czy dostanie kontrakt czy też nie.
a i jeszcze jedno wiemy tylko że Patryk stwierdził że negocjacje zostały zerwane i nowego kontraktu raczej nie podpisze. Pytanie kto zerwał i dlaczego .... tego nie wiemy
Wiem natomiast jedno że jeśli słowa Patryka są prawdą to jest to ostatnia runda Patryka w Wiśle.......