Wyświetl pojedynczy post
Birsa
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2011, 22:10
Tak na chłodno:
Pareiko 8
Jak zwykle ratuje nam dupę. Super mecz Sergieja, widać że dalej na niego możemy liczyć.
Lamey 6
Swój poziom, trochę mniej akcji ofensywnych, ale ogólnie to całkiem przyzwoicie.
Chavez 6
Tak samo jak Lamey, całkiem nieźle. Jeden raz s.......ił na początku meczu przy przepychance z Pawłowskim a tak to ok
Jaliens 7
Lepiej gra Kew niż w tamtym sezonie, coraz częściej wyprowadza piłkę. Zagrał na swoim poziomie
Diaz 6
Całkiem ok, kilka razy dobrze w ofensywie się podłączał. Def też bez żadnych błędów
Sobol 8
Nie wiem co my bez tego gościa zrobimy jak skończy karierę, ale Sobol haruje w tym sezonie zajebiście. Zero odpuszczania. Prawdziwy kapitan.
Nunez 5
Kilka strat, kilka dobrych podań. Tylko 5 bo stać go na więcej.
Małecki 8
Super mecz Patryka. Widać, że to co mówi Koźmiński to jeden wielki bełkot. "Małecki źle przygotowany do sezonu...". Zapierdalał dziś aż miło było patrzeć. Mały, tak jak Sobol, nie odpuszcza w żadnym meczu. Ma Wisłę w sercu i nie ma mowy o braku zaangażowania. Podpisujcie z nim kontrakt bo nam ucieknie do ciepłych krajów.
Garguła 6
Jak przy.......ił w pierwszej połowie to myślałem, że poprzeczka nie wytrzyma. Dobry mecz Guły, fajnie zastąpił Maora. Widać, że pomimo tych kontuzji, dalej mu ta gra nawet wychodzi. Przyzwoicie.
Iliev 8
Bawił sie z obrońcami Gołębi jak chciał. Pokazał, że jest strasznie sprytny i doświadczony. Będzie z niego wieeeeelki pożytek.
Biton 7
Strasznie mało dostawał jakiś konkretnych podań. Pewnie wykorzystany karny. Widać, że będzie to dobry zmiennik dla Genkova, może nawet więcej? Mi się wydaje, że ma potencjał na pierwszy skład.

Nasza obrona w tym meczu była zbyt rozluźniona. Brakowało komunikacji Sergieja ze stoperami. Tak to nawet ok. Dzisiaj nie było widać tej siły ognia co w meczu z Litexem, ale to z meczu na mecz przyjdzie. Teraz czekamy na APOEL. JJJBG!!
Odpowiedz cytując