Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2011, 20:17
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
No to nie wiem czemu sie Kirm porywa do tych karnych - 3 podejscia, 2 obronione przez bramkarza + 1 karny wykorzystany z dobitki

Szkoleniowiec przyznał też, że rozwiązał już sytuację z niestrzelonym karnym przez Andraża Kirma. „Andraża nie było na liście zawodników wyznaczonych do strzelania karnych na dziś. Pierwszego karnego Patryk Małecki oddał do strzelania Bitonowi. Andraż tłumaczył, że myślał, że „Mały” nie chce strzelać dziś karnych i dlatego postanowił uderzyć. Andraż przeprosił drużynę, więc problem jest rozwiązany.
A propo egoizmu Kirma

1. pierwszego karnego Małecki oddał do strzelania Bitonowi.... a podobno Małecki to egoista dla pokemonów forumowych.
2. Kirm na chama się wrył....
3. Dzięki Bogu że nie straciliśmy punktów przez to
4. Dobrze ze widzi to Maaskant i od razu reaguje
5. No że egoista Kirm przeprosił to też dobrze.

Jednak nie myliłem się co do Kirma. Zrobił się z niego największy egoista w drużynie. Widać źle znosi konkurencje czy jak?

BTW
A już miałem pochwalić Kirma za dobrą zmianę, wywalczonego karnego itd.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 13.08.2011 o godz. 20:22.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując