Wyświetl pojedynczy post
Heero
Senior Member

Od: 02.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2011, 19:24
Baala napisał(a):Wyświetl post
Kilka uwag:
- po pierwszych 15 minutach powinno być 0-3
-rożne dalej kompromitacja, nasz pierwszy rozny gdy Garguła zagrał do Małeckiego a ten mu z pierwszej gdy Garguła nawet z miejsca nie ruszył i złapaliśmy się na spalonego i jeszcze zaskoczeni byliśmy. Toż to kompromitacja była. Rożna jak z kabaretu.
-sedzia porazka, karny pierwszy z d..y i te wolne których nie było z 10 naliczyłem gdzie żadnego faulu nie było, a on gwizdał i to tylko druga połowa.
-Lameyowi chyba grać już się nie chciało...
-dobry mecz Garguły
- mecz bez historii, ważne zwycięstwo małym nakładem kosztów
Co najwyżej 0-1, bo Pawłowski nie miał jak uderzyć albo w boczną w siatkę albo w Sergeia (zresztą Węgrzyn podniecał się w tej sytuacji niemiłosiernie, a to był przypadek - Chavez się poślizgnął); Małkowski owszem, powinien strzelić; trzecia sytuacja to typowo polskie zagranie - zamknąć oczy i strzelić, może wpadnie, co nie zmienia faktu, że Hanzel(?) powinien przynajmniej trafić w światło bramki)

Rożne - pełna zgoda, zero elementu zaskoczenia, krótkie rozegranie powinno być grane raz-dwa na mecz, zresztą dziś dośrodkowania były w miarę przyzwoite.

O karnym nie mam zdecydowanego zdania - z jednej strony to przypadkowa sytuacja, ale z drugiej wyskok do piłki w rękami w górze to igranie z ogniem. Faule owszem, czasami zawodnicy obu drużyn przewracali się na piłce, a tu gwizdek.

Lameyowi się nie chciało, co nie zmienia faktu, że Małkowski sobie nie pograł.

W jakimś meczu trzeba wypróbować ustawienie Sobol - Maor, Guła; dobry mecz Łukasza.

Ważne zwycięstwo, wiadomo że trzeba zagrać na 200% w środę i w przyszły wtorek.
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
Odpowiedz cytując