Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2011, 11:24
nie żebym się czepiał jakoś Legii specjalnie, bo fakt, na prawdę wyglądają lepiej niż w zeszłym sezonie, ale z tymi peanami pochwalnymi to bym się jeszcze wstrzymał. Te dwie drużyny - pejsy i Górnik nie są jakimś dobrym wyznacznikiem na to na co rzeczywiście stać Legię. O Cracovii to chyba pisać nie muszę, chyba najwięksi frajerzy w tej lidze (vide mecz z Koroną) i w ogóle ta ich obrona to niezły kabaret. Natomiast Górnik od 65 min. padł, oddychał rękawami i nie wiedział co się dzieję. Ale jak już przycisnęli Legię (w ciągu kilku minut parę stałych fragmentów, plus setka Tomasza "international level" Zahorskiego) to już nie było tak kolorowo. Pierwszy poważny test przed tą ekipa za tydzień ze Śląskiem.
Z Ljuboją też bym się nie podniecał za bardzo, my też mamy Jirsaka, któremu raz na ruski rok wyjdzie zajebisty mecz. Oczywiście nie jest to gość przypadkowy, ale o jego problemach z "chce mi się, nie chcę mi się" każdy wie. Ktoś napisał, że jak dalej tak będzie grał, to będzie mógł rywalizować z Meliksonem o miano najlepszego gracza ligi - póki co Ljuboja mógłby Meliksonowi Gatorade'y rzucać podczas przerw
Odpowiedz cytując