Wyświetl pojedynczy post
zulu2001
Junior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2011, 23:34
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,115698,10108398,Pieklo_przy_Reymonta.html

Cholernie dumny człowiek jest jak coś takiego czyta. Szkoda, niestety ze urzędnicy z magistratu kompletnie olewają fakt iż taka drużyna jak Wisła może bardzo dużo zrobić dla miasta i dla ich kibiców, tez mieszkańców Krakowa. Zrobić może dużo bo ma takich kibiców a nie innych którzy są dla niej rzeczywistym wzmocnieniem.... a bez stadionu to wszyscy mieli się niestety okazje przekonać jak to jest (flora tali i inne Karabachy) jako mieszkańcy Krakowa mamy prawo aby inwestycja miejska która trwa już 6lat!! została zakończona....... niech ta pani niedziałającą nie pieprzy ze wszystko już praktycznie zostało zrobione, tylko system oddymiania trzeba zrobić.... od początku roku prawie h...ja zrobili na tym stadionie poza trybuna północna..... a teraz się obudzili ze do końca września zrobią wszystko...... hipokryzja i tyle znowu banda majchrowskiego pasiaka chce nam zniszczyć święto jakim będzie liga mistrzów w Krakowie i Polsce... i to za nasze pieniądze..... a my k...rwa nic nie możemy niestety zrobić bo to mafia jedna wielka przeogromna jest ten magistrat..... aż CH...j człowieka strzela.....

„Zamierzamy w najbliższym czasie ten stadion uruchomić. Najpierw częściowo, tzn. trybunę wschodnią i południową, a potem kolejno następne, tak, aby na początku listopada można było otworzyć cały stadion. Chciałbym podkreślić bardzo wyraźnie, że nie będziemy robić tak jak w innych miastach, kiedy otwierając i rozgrywając mecze przy trzech trybunach, udają, że mają gotowy cały stadion. Tutaj będzie on oddany w całości” – powiedział Jacek Majchrowski a kiedy ano było to 28 września 2010 roku.

Jakby był plebiscyt na najbardziej durnych urzędasów na świecie to majcher na pudle z niedziałająca dyrektorka ziktu by sie napewno zalapli...... i te korki w Krakowie wszystkie jeszcze.... jak jaje do roboty i pomyśle ze te korki to przez ta babę i tego kretyna to mam ochotę zwymiotować na deskę rozdzielcza.... banda nieudaczników niszczy moje miasto i moja ukochana drużynę a ja w korku tkwię....... aaaaaaaaaaaaaa koncze i ide spac tylko Wisła!!!!!!!!!!!!!!!! JAZDA JAZDA JAZDA!!!
Ostatnio edytowane przez zulu2001 : 12.08.2011 o godz. 23:43.
Odpowiedz cytując