Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2011, 23:11
Antystenes napisał(a):Wyświetl post
To sobie zobacz jak ja zagłosowałem..
Ankieta jest tendencyjna, źle sformułowana. W ogóle nie biorę jej pod uwagę.
Jesze Ci tak napisze... bo duzy atak na Ciebie
Ja rozumiem, że tobie chodzi o renomę polskiej piłki, żeby była ona silna wysoko na mapie świata, ale próbuje ci wtlumaczyć, że na to wpływają różne rzeczy, czego konsekwencją są dopiero występy w europie. Powiedz mi gdzie jest pilka slowacka, wegierska bialoruska? przecież tam tez grali w LM grupach LE i to kilka razy Podales jakis zupełnie drętwy przykład San Marino, tyle ze ono ma tyle mieszkańców co moje osiedle w hucie. Tam nie ma potencjału. Na renomę składają się pieniądze, duze ladne stadiony, kibice, teraz mamy euro, sponsorzy nowi, lepsi piłkarze itd... a sukcesy prędzej czy pózniej same przyjdą, a wole zeby je miała Wisła w 70% wieksze niż Legia i Amika. Potem taki 0 22 pisze, jakie to sukcesy Legia nie miała. I jako Wislak co mam odpowiedziec? ze im kibicowalem, trzymałem za nich kciuki? Nie!!! jako Wislak odpowiadam z dumą, że my tez je mieliśmy a ostatnio lepsze! i tym zachowuje się honor.
Mowie ci jeszcze raz, jednosezonowe wyskoki nic nie dają, choc bys nie wiem ile zarobił. Żeby byla renoma musi być powtarzalność, tak jak pisałem. co roku musi być gra w grupach, lecz Wisła ma być ta drużyną która ma zdobywać najwazniejsze laury, dzięki temu bedzie wzrastała renoma Wisły i polskiej piłki, reszta oprócz zgód ma zdobywać laury, ale te drugorzędne, (od czasu do czasu wskazana była by też wtopa ) dzięki czemu coś pomogą ale uznanie zostaje u nas. Tak myśli normalny prawdziwy kibic Wisły, który trzyma kciuki tylko za swój klub, a ten co myśli ze jak ktoś inny ma być zbawcą polskiej piłki, bo się mu fartnie w City czy Juve to zwykły frajer, który ma zwyczajnie kompleksy i kiedyś za 20 lat będzie palikot junor rozmawiał z 0 22 junior i będzie musiał schować głowe w piasek, bo paru sympatyków trzymało kciuki za Legie... bo byli przekonani, że dogonimy Belgie...

p.s dogonimy jak bedzie kasa, bo potencjał jest duży... bedziesz miał dobrą lige za 5 - 10 lat! zobaczysz! Ale to WISLA JEST NAJWAZNIEJSZA! pAMIĘTAĆ rankingowcy !!!
Mówi patriota... lokalny
Ostatnio edytowane przez palikot : 12.08.2011 o godz. 23:34.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując