Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2011, 22:54
Antystenes napisał(a):Wyświetl post
Ankieta jest tendencyjna, źle sformułowana. W ogóle nie biorę jej pod uwagę.

komedia

Jesteś tak absurdalnym człowieczkiem że normalnie to bym sobie w ogóle tobą głowy nie zawracał.Ale po raz ostatni - obiecuje.

Antystenes napisał(a):Wyświetl post
Framat moja opinia jest taka, żebyś zrobił osobny temat, wraz z ankietą, czy jest zgoda na forum na kibicowanie polskim drużyna w pucharach czy nie.

Framat jako że to człek niekłótliwy i kompromisowy, temat założył

Czym się różni 'czy jest zgoda na forum na kibicowanie polskim drużyna w pucharach' od 'Czy tu kibicujemy innym polskim drużynom w Europie.' - to tylko ty wiesz bo że sens jest w 100% taki sam to jest jasne - Framat, jesteś kolejną osobą która manipuluje , zaraz po flamengiście - znanym jako moderatorski zamordysta
Zresztą ja to napisałem dawno że to nic nie zmieni bo jesteś zwykłym trollem - masz ankietę - przegrałeś sromotnie, zakwestionujesz ją.Dostaniesz bana, założysz sobie nowe konto i nadal będziesz drażnił ludzi, skomlał, donosił jak ktoś nazwie cie kosmitą bądź gamoniem
Przykład gościa bez krzty honoru i odpowiedzialności za słowo

Ja skończyłem - proszę teraz by wyniki zostały wyegzekwowane czyli temat kaput - bo nie ma zgody więc dyskusja jest bezcelowa a każde podniecanie się w innych tematach, nagradzane

I to już nie do ciebie bo to jak gadanie ze ścianą.
Nikt nikomu nie zabrania się cieszyć nie cieszyć, być obojętnym itp - Ja osobiście nie uznaje tego jako jakiś wielki wyznacznik bycia tzw 'prawdziwym kibicem Wisły' .
Niech każdy reaguje tak jak czuje - jest przymus kibicowania Turasom z Legią? Nie ma.Cieszysz się że Legia ograła Turków z ich pewnym siebie(ale tylko w gębie) trenerem - ok.Kogo to obchodzi?

Jedynie prosta zasada - nie epatować tym na publicznym forum WISŁY - jeśli większość sobie tego nie życzy.

To tak jak z gejami czy jak kto woli pedałami - W przeciwieństwie do większości - nic do nich nie mam, nie chce ich nawracać, leczyć , obijać, poniżać itp.Są mi zupełnie obojętni tak jak i hetero - tyle że jak jest wiadomo że większość drażni/obrzydza widok obściskujących się facetów - niech nie robią tego publicznie.Korona ze łba im nie spadnie tak jak nie spadnie golasom którzy mogą nie widzieć w łażeniu w 'stroju Adama' niczego złego ale tego nie robią bo takie są normy a jak chcą łazić to łażą we własnym gronie

Nie chce być źle zrozumiany, porównanie jest z gatunku skojarzeniowych a nie dosłownych.Wniosek - chcecie kibicować - kibicujcie - ale nie TU, kibicujcie sami dla siebie, wśród znajomych itp - ale nie TU - bo większość sobie tego nie życzy.

A ty 'Antytalencie' nie odpisuj mi bo i tak wiem że nic do ciebie nie dotrze.ja znam twój pogląd, ty mój i na tym zakończmy.
ps pociesz się że chyba nigdzie indziej nie mógł byś się tak wykazać jak u nas.Chociaż bardzo rzadko zaglądam na jakiekolwiek inne fora to jestem przekonany że z większości byłbyś wykopany chwile po ogłoszeniu twoich teorii i żadnej dyskusji by nie było
Ciesz się że to akurat Franek i Żuraw strzelali gole a nie kto inny bo jako kibic Legii czy Lecha nie miał byś najmniejszej możliwości na zabłyśnięcie - tu jesteś chwilowym celebrytą więc to doceń
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 12.08.2011 o godz. 23:06.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując