Wyświetl pojedynczy post
kriswisla
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2011, 22:04
Antystenes napisał(a):Wyświetl post
Co by nie było, ja bym na Zagłebie wystawił rezerwę. Przed nami dwa najważniejsze mecze w erze Cupiała. Jeśli to wypali, to myślę, że Bogusiowi wróci ochota na sponsorowanie Wisły.
Fazę pucharową LM można "odpuścić", zebrać doświadczenie i skupić się na lidze, by znów awansować do LM i wtedy pokusić się o wyjście z grupy. Małymi łyżeczkami. Nie wszystko na raz.
W LM każda porażka to nie wstyd, a kasa się zgadza. Nie musimy od razu wygrywać LM. Ważne, żeby w tym roku awansować i za rok ponownie. Kosztem tych kilku pkt w pierwszych meczach ligowych w tym sezonie.
tylko zeby nie bylo ze tych kilku punktów nam pozniej zwyczajnie braknie,bo niestety w tym sezonie Legia tez raczej sie nie pozbywała zawodników a troche wzmocniła,jak graja tak graja ale punkty ciułaja i maja mecz zaległy u siebie ,wiem ze to dopiero poczatek rozgrywek ale strata na poczatku sporej ilosci punktów moze pozniej procentowac nerwowoscia w innych meczach ,a trzeba pamietac ze jako byc moze oby uczestnik LM wszyscy beda sie na nas spinac i lekko nie bedzie,poza tym jest cisnienie zeby to Legia w końcu zdobyła mistrzostwo ,moze im w tym centrala troche pomoc,chyba nie musze pisac jak i pismaki kazdy mecz wygrany to bedzie wielka halo jak to pieknie graja i pompowanie balonika
Ostatnio edytowane przez kriswisla : 12.08.2011 o godz. 22:08.
Odpowiedz cytując