Wyświetl pojedynczy post
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2011, 21:40
palikot napisał(a):Wyświetl post
....a!! Polska piłka była na dnie, bo nie było kasy! dzieki czemu dobry wypad polskiej drużyny był raz na 7 lat! zrozum to trolu! bedzie kasa, będziemy miec 2 nawet 3 ekipy LM i 4 w LE! i jedną z tych, bedzie Wisła a sześciu pozostałym oprócz zgód, bedziemy niezmiernie życzyć odpadnięcia!
bez odbioru!
za trola pewnie będziesz miał bana, więc sobie edytuj przyjacielu.

Co do kasy..to jak ty ją chcesz zdobyć? Myślisz, że Wisła będzie wygrywała z ogórkami w lidze co nie wiedzą, że z autu nie ma spalonego a w Europie będzie co rok w LM?

Żeby była kasa to muszą być sukcesy, konkurencja i zwycięstwa polskich drużyn na wszystkich frontach.
Pozdrawiam.

Krav napisał(a):Wyświetl post
Przyznam, że argumenty intrygujące - jak się będziesz dużo uczył, to w przyszłości weź się za politykę. Odpowiadasz jak oni - o wszystkim, tylko nie o tym o co Cie pytają.
Palikotowi nie chcesz odpowiedzieć - zatem podaj mi SENSOWNE argumenty za tym, by kibicować Legii czy Amice w pucharach. Co Wisła ma z tego. Podkreślam sensowne, nie z dupy wzięte jak cytowana Twoja poprzednia wypowiedź, z której ni hu.a nie rozumiem (podejrzewam, że nie tylko ja). Co ma do ku.. nędzy do tego wszystkiego San Marino, które w piłkę gra rekreacyjnie
Zawiła metafora? Wierzę, że jesteś zmęczony. Jutro zrozumiesz.

e:
Wy sobie chyba ze mnie jaja robicie Ile mozna...ile LAT można przerabiać ciągle to samo?
Ostatnio edytowane przez Antystenes : 12.08.2011 o godz. 21:45.
Odpowiedz cytując