Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2011, 18:36
szprotson napisał(a):Wyświetl post
ale zeby taka akcje nagłaśniać ehh.
Niedzielan jest kumplem twórców "Weszlo", podobnie jak Michniewicz zresztą. Pamiętacie kampanię pt. "Małecki to kawał chama, bo śmiał zbluzgać podczas meczu zawodnika Ruchu, a ten wypłakał się Niedzielanowi". Przez prawie rok robili z Małeckiego debila, dopiero niedawno im się odkręciło (teraz bronią cnoty Czesia Michniewicza, a nie można walczyć na zbyt wielu frontach jednocześnie).

Mnie to osobiście ani ziębi, ani grzeje. Finansowo wyjdzie na pewno na swoje, a jeżeli nie wkalkulował czegoś takiego w potencjalne straty to znaczy, że jest debilem. Biorąc jednak pod uwagę jego blog i wypowiedzi - zaskoczony być nie powinien.

To tak jakbym ja poszedł pod kaufland w dniu ich meczu w szaliku Wisły, śpiewając "Zawsze nad wami...". Mam prawo? Mam. Mogę się ubierać jak mi się żywnie podoba pod warunkiem, że nie jest to obsceniczne (w dzisiejszych czasach trzeba by się było zresztą o to naprawdę postarać). A przecież każdy normalny człowiek by pomyślał: "wariat albo samobójca". Ot, zdrowy rozsądek.

Kibiców Wisły jest w Krakowie i okolicach może z 30-tys. Do zorganizowania takiej akcji potrzeba jednej, góra dwóch. Jakie jest prawdopodobieństwo, że się takie osoby nie znajdą?

A Niedzielan niech się lepiej nie żali mediom, bo w ten sposób zapewnia sprawcom darmową reklamę, na której im pewnie zależy. "Weszło" zwyzywało kibiców Wisły od debili, na pewno teraz wszyscy Cię będą - Andrzejku - szanować.
Tak trochę w ich stylu napisałem
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.08.2011 o godz. 18:55.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując