Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2011, 17:50
wolfy napisał(a):Wyświetl post
U Was może tak. Nasi robią różnice.

Pokaz mi w naszej lidze Polaka lepszego od: Parejko (IMHO najlepszy bramkarz ligi), Lameya, Meliksona, Ilieva? Wielu jest takich, co to mogą podjąć rękawicę i zawalczyć o skład z Genkovem, Bitonem, Nunezem, Chavezem, Diazem czy Jaliensem?

WSZYSCY Ci piłkarze podnoszą poziom naszej ligi, a to że Legia sprowadza zazwyczaj zawodników marnych i niewiele wnoszących, to już jej problem. Nikt zresztą nie zabrania opierać składu na Polakach, ale nie róbmy z ligi zakładu pracy chronionej!
Oj wolf już tak nie gloryfikuj tych obcokrajowców w Wiśle Lamey? Lepszy jest Rzeźniczak. Diaz? No proszę Cię, to piłkarz chaos, wolę już naszego koks aWawrzyniaka na lwej obronie. Do Meliksona nikt nie ma startu. Nunez? Nie wiem co w nim takiego ciekawego jak do tej pory (taki Cabral). Chavez się wyrobił i to bardzo, ale Jaliens? Pareiko ok.
Jak do tej pory w tym sezonie to Wisła zagrała 1 bardzo dobry mecz, z Litexem u siebie. Z Polonią średnio dobry a reszta średnio lub nawet słabo. Więc trochę dziwi mnie to wychwalanie na każdym kroku Maaskanta czy piłkarzy Wisły. Na ten moment nic nadzwyczajnego nie pokazują (a oglądałem wszystkie Wasze oficjalne mecze w tym sezonie). Gdybym nie znał wyników Wisły i nie oglądał ich meczów, to po postach kibiców Wisły pomyślałbym sobie, że Wisła młuci równo po kolei każdego rywala, bo ma takiego dobrego trenera i piłkarzy.

Jeszcze niedawno sam pisałeś, po co Wiśle taki piłkarz jak Lamey.

Obcokrajowcy w Legii Choto, Astiz, Radovic, Vrdoljak, Hubnik, Ljuboja, Ohayon - piłkarze albo sprawdzeni w lidze, albo przychodzący do niej z dobrym cv. Nie wymieniam Knezevica, Atolka bo wiadomo, czarne owce też się zdarzają.
Jak coś, to odpiszę dopiero późnym wieczorem lub nawet jutro, pora na mecz Legii.
Odpowiedz cytując