Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
mkp13
Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2011, 16:30
TRNKRN napisał(a):Wyświetl post
Dlatego w tym momencie najlepsze (i wydaje mi się najbardziej sprawiedliwe) rozwiązanie to dwie kolejki - dla osób z KK i bez nich.

Musiałem więcej się nagimnastykować, niż Ci co siedzą w pracy - przecież można sobie wziąć urlop - ja nie dość, że jadę z daleka, musiałem pod zostawić opieką dziecko - co wcale nie jest łatwe. Co do tego to nie zalewa mnie zazdrość, ale nie jest to przyjemne gdy nie dostajesz biletu, na miejsce, które chciałeś a dostał je ktoś, kto raz na ruski rok idzie na mecz. Po drugie, nie mów mi na co mam iść, bo sam wiem jak mam wydawać swoje pieniądze - całą poprzednią rundę chodziłem, zdzierałem gardło i byłem, gdy większość tych, co wczoraj stała w kolejce olewało ten mecz. Mówiłem, że jadę za granicę, i w tym momencie nie stać mnie, żeby co 2 dni jeździć do Krakowa, więc może spasuj sobie te aluzje.

Prawda jest taka, że system dystrybucji nawala. Nie mam nic przeciwko modzie na Wisłę, fajnie, że wiele nowych osób przychodzi, ale stanie i czekanie w kolejce 3,5 godziny, bo ktoś raz przyjeżdża, bierze 20 biletów i jeszcze ślęczy tam z peselami i sprawdza dokładnie przez 5 minut przy okienku, to nie jest miło. Dlatego mówię 2 kolejki - dla osób z KK i bez - albo po prostu nie wpuszczać ludzi bez KK. Sam bym z chęcią wziął karnet - ale rok emigracji mi na to nie pozwala.

Jeśli bierze koleś 20 biletów dla ludzi z karnetami, albo dla tych co jeżdżą co regularnie i mają KK, to jeszcze jestem w stanie zrozumieć. Sam mam znajomych z Gorlic, którzy też muszą jeździć, więc skłoniłbym się do tego. Ale jak ktoś idzie z karteczką z peselami i męczy się niemiłosiernie przy tej kasie - to już lepiej niech będą te KK. Sporo przypadkowych osób to wykosi.

Ale siejesz ferment na forum - jak ktoś chce to niech sobie kupi nawet "pincet" biletów jeśli ma tyle kart kibica.

Mam dla Ciebie dobra rade - pochwaliłeś się znajomymi z Gorlic - spotkaj się na następnym meczu z nimi, daj im swoją KK i przy okazji jak pojadą zakupić dla siebie to wezmą i dla Ciebie dodatkowy bilet. Myślę, że jeden w tą czy w tą im nie zaszkodzi

pozdro
Odpowiedz cytując