Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2011, 15:47
Cytat:
Musimy się dogadać z klubami w sprawie limitu obcokrajowców. Jeżeli tego nie zrobimy, to za chwilę jako reprezentacja będziemy na szarym końcu.
Jakoś reprezentacja Włoch zdobyła parę lat temu mistrzostwo świata, mimo że w Interze było dwóch Włochów w składzie...

Cytat:
Za moich czasów w lidze grało mnóstwo polskich nastolatków. Ja też do nich należałem. I dlatego Polska wychowała Lubańskich, Szarmachów i Bońków. Niech grają w Polsce obcokrajowcy, ale naprawdę solidni – apelował niedawno prezes PZPN Grzegorz Lato.
Jak mnie ta logika zawsze rozwala...

Przecież tych Polaków których wygryźli obcokrajowcy, nikt nie rozstrzelał. Oni dalej grają w piłkę. Część w klubach zagranicznych, część w słabszych klubach, czy niższych ligach. Niech ich powołuje Smuda i udowodni, że taki Mierzejewski jest lepszy od Meliksona...

Widząc wczorajszą grę kadry mam szczere wątpliwości czy poradziłaby sobie w dwu meczu z Wisłą... A przecież za samego Mierzejewskiego trzeba by zapłacić 5 milionów... Czyli tyle ile kosztowało nas zbudowanie całej jedynastki...
Ostatnio edytowane przez Konrad. : 12.08.2011 o godz. 15:50.
Ddf
Odpowiedz cytując