fcb4 napisał(a):

Co nie znaczy, że od razu się w zespół wkomponują. Nowi zawodnicy przychodzący do klubu są zawsze niewiadomą. Przykład Kaki jest nad wyraz przekonujący do tej tezy. W Milanie gwiazda i ligi i LM, a poszedł do Realu to nie gra nawet 60% swoich możliwości.
Wisła po raz pierwszy od ery Cupiała nikogo w lecie przed eliminacjami nie sprzedała co już jest ewenementem. Widać nawet właściciel po blisko 15 latach popełniania tego samego błędu teraz tego nie zrobił i przyniosło to efekty - do grudnia gramy w Europie, a 23 sierpnia przekonamy się na jakim szczeblu czy LM czy LE.
Podstawa to kolektyw, a przecież nikt nawet w najśmielszych snach nie myślał, że bilans w eliminacjach LM będzie jak na razie idealny 4 mecze - 4 zwycięstwa, 0 remisów i porażek.
PS. Czy teraz są jakieś punkty do rankingu klubowego tzn. 1 pkt za zwycięstwo czy one naliczane są dopiero od fazy grupowej?
PS.2.
Ja dzisiaj miałem sen, który mam nadzieje, że będzie dobrym omenem przed dwumeczem z APOELEM, a mianowicie wyśnił mi się tytuł z onetu "
WISŁA KRAKÓW AWANSOWAŁA DO PIŁKARSKIEGO RAJU !!! ", z wp "
Po latach prób Wisła sforsowała bramy Ligi Mistrzów". Wypada tylko czekać do 23 sierpnia i o 12 w nocy być może takie tytuły się pojawią

.