Wyświetl pojedynczy post
penia
Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2011, 12:12
na 60 % możliwości to można zagrać z MKS Sławków a nie z Zagłębiem.Tak jak ktoś wcześniej napisał, w Lubinie zmontowali dość niezły sklad jak na naszą ligę i mają niezlego trenera ,ten mecz napewno nie będzie spacerkiem!!!Największy nasz plus na jutro to R22 , niema co nasza gra dużo lepiej wygląda u siebie niż na wyjazdach i jutro też tak będzie. Co do składu rewolucji pewnie żadnych nie będzie, i skład prawie taki sam jak w meczu z Polonią, jedyne zamiany to pewnie nie zagramy dwojka Wilk - Sobol , raczej wystąpi jeden z nich w parze z Nunezem.Ja osobiście chciał bym zobaczyć dwojkę Garguła - Sobol , choć to raczej mało prawdopodobne.
Dlaczego chciałbym zobaczyć Gułę?
ponieważ ostatnio nasza gra ofensywna jest za bardzo uzależniona od Meliksona, i moim zdaniem przydal by się ktoś, kto co jakiś czas odciąży z tego zadania Maora.Taki wariant stosujue Barca z Xavim i Iniestą choć to dość abstrakcyjne porównanie to pokazuje o co mi chodzi.Oczywiście to moje tylko teoretyczne gdybanie bo ja nie widze tych piłkarzy codziennie na treningu i nie wiem jak się prezentuja.
Bez względu na to jaki Maaskant wybierze jutro skład mam nadzieje że jutro odniesiemy pierwsze zwycięstwo w lidze.
Odpowiedz cytując