Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
penia
Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2011, 11:46
regis napisał(a):Wyświetl post
Sorry, ale takie osoby powinny być odsyłane na sam koniec kolejki, żeby miały chwilę na przemyślenia.

A może przydałoby się rozwiesić kilka dużych, oczojebnych plakatów, na których byłaby informacja, co jest wymagane do zakupu biletu? Takie podstawowe informacje, np. że konieczny jest numer PESEL i w jaki sposób szybko sprawdzić jego poprawność (przedostatnia cyfra). Na mecze, zwłaszcza te topowe będzie przychodziło coraz więcej ludzi i siłą rzeczy wielu z nich nie będzie miało pojęcia o zasadach sprzedaży biletów, więc klub powinien starać się zmniejszyć kolejki przez odpowiednią "edukację". (Chyba, że takie informacje gdzieś się pojawiły - w sumie nie przyglądałem się, bo kupowałem bilet we wtorek i wtedy zajmowało to jakieś ~30 sekund).

Jeszcze mam takie jedno pytanie: czy w LM kluby mają obowiązek pozostawienia części biletów na dzień meczu? Gdzieś kiedyś słyszałem coś takiego, ale nie pamiętam, czy dotyczyło LM czy reprezentacji.

myśle że klubu nie mają takiego obowiązku(choć pewny nie jestem).Na pewno taki sposób pozostawienie części biletów praktykują wielkie kluby jak Barca,MU czy Arsenal ale to tylko dlatego żeby dać możlwość obejrzenia ich także turystą itp. kibicą , natomiast wątpie żeby był taki przepis
Odpowiedz cytując