Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2011, 09:30
Cytat:
Nie lepiej kolego, wcale nie lepiej. Jeśli ma o to chodzić, że ja stoję w kolejce, a jakiś łebek nie i on dostaje bilet, a ja nie to coś jest w tym nie halo. W wielu miejscach jest tak, że dystrybucja biletów ma swoje ograniczenia liczbowe - gadałem z wieloma ludźmi i sami mi mówili, że są za tym, żeby to ograniczyć, bo nie po to stoisz tyle godzin w kolejce, by nie kupić później biletu, bo niestety pozwolono komuś wykupić bilety kumplom, którym się tyłka nie chciało ruszyć. 5 biletów to wystarczająca liczba. Nie wierzę, że jeśli masz 20 znajomych, to nikt z nich nie ma czasu, żeby się ruszyć do Krk po bilet. Ze 4 osoby by się znalazły. Ja sam dojeżdżam, stałem ponad godzinę w zawalonym pociągu, byłem pod stadionem pół godziny przed otwarciem kas i stałem 3,5 godziny, żeby dostać bilet. I potem znowu musiałem ponad 1,5 godziny jechać w drugą stronę. I podszedł do mnie łebek z tekstem: "Ej no stary kup mi bilet bo stoję 2 godziny i mnie nogi bolą" - to go wyśmiałem. Dlatego moje zdanie jest takie, żeby ten limit jakiś był. Nie bez przesady, że każdy max 2 bilety, ale 5 to już by była rozsądna liczba. A jak komuś się nie chce ruszyć tyłka - no niestety, czasem trzeba się poświęcić. Co nie zmienia faktu, że system dystrybucji to trzeci świat i już dawno powinna być sprzedaż przez internet, albo dwa razy tyle kas.
Mniej zawisci a wiecej zyczliwosci i braterstwa. Troch pomyslunku tez by sie przydalo. Gdyby te 20 osob, ktorym ktos kupuje bilet przyjechalo na R22 osobiscie po wejsciowke i staneło przed Toba to i tak bys musial czekac te kilka h albo i jeszcze dluzej. Poza tym nie rozumiem CIe, "karzesz" ludziom jezdzic po 100 czy 200 km, wydawac kase na przejazd bo Tobie sie nie podoba, ze ktos kupuje wiecej niz 5 biletow? Przeciez to jest nienormalne podejscie! Ma jechac 4 delegatow po bilety dla 20 osob? Po co te 4 osoby maja marnowac czas i pieniadze jak sprawe zalatwi jedna osoba
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując