TRNKRN napisał(a):

|
Nie lepiej kolego, wcale nie lepiej. Jeśli ma o to chodzić, że ja stoję w kolejce, a jakiś łebek nie i on dostaje bilet, a ja nie to coś jest w tym nie halo. W wielu miejscach jest tak, że dystrybucja biletów ma swoje ograniczenia liczbowe - gadałem z wieloma ludźmi i sami mi mówili, że są za tym, żeby to ograniczyć, bo nie po to stoisz tyle godzin w kolejce, by nie kupić później biletu, bo niestety pozwolono komuś wykupić bilety kumplom, którym się tyłka nie chciało ruszyć. 5 biletów to wystarczająca liczba. Nie wierzę, że jeśli masz 20 znajomych, to nikt z nich nie ma czasu, żeby się ruszyć do Krk po bilet. Ze 4 osoby by się znalazły. Ja sam dojeżdżam, stałem ponad godzinę w zawalonym pociągu, byłem pod stadionem pół godziny przed otwarciem kas i stałem 3,5 godziny, żeby dostać bilet. I potem znowu musiałem ponad 1,5 godziny jechać w drugą stronę. I podszedł do mnie łebek z tekstem: "Ej no stary kup mi bilet bo stoję 2 godziny i mnie nogi bolą" - to go wyśmiałem. Dlatego moje zdanie jest takie, żeby ten limit jakiś był. Nie bez przesady, że każdy max 2 bilety, ale 5 to już by była rozsądna liczba. A jak komuś się nie chce ruszyć tyłka - no niestety, czasem trzeba się poświęcić. Co nie zmienia faktu, że system dystrybucji to trzeci świat i już dawno powinna być sprzedaż przez internet, albo dwa razy tyle kas.
|
każda teoria jest dobra gorzej z praktyką.
Dobrze pamiętam czasy limitów na kupno biletów. To jakie afery i awantury wykręcali ludzie przy kasach to szkoda gadać. 5? a czmu nie 6? panie sprzedaj mi ten jeden bilet więcej bo kolega z Bielska. Jaja sobie robicie z tymi limitami, tak nie działa profesjonalny klub itp itd.
Cytat:
|
Co nie zmienia faktu, że system dystrybucji to trzeci świat i już dawno powinna być sprzedaż przez internet, albo dwa razy tyle kas
|
powinien to być stadion ukończony i wtedy sobie możesz wszystko wyposażać
narzekanie na małą ilość kas jest w pewien sposób uzsadnione ale większym problemem przy sprzedaży jest to czego nikt nie chce zauważyć tylko wali krytyką w klub. Karta Kibica skraca czas sprzedaży i to znacznie. Wiadomo na APOEL nie jest wymagana więc stojąc po bilet wypadałoby wiedzieć, że:
- 5 biletów = 5 imion nazwisk i 11 cyfr numeru PESEL
- wpisanie zajmuje sporo czasu + niektórzy przy okienku dzwonią po dane
- pojawiają się błędne pesele = dzownienie przy kasie i oczekiwanie na poprawny
to tyle odnośnie oczekiwania w kolejce.