Wyświetl pojedynczy post
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2011, 15:51
wislakbgc napisał(a):Wyświetl post
dynek.pl , gdzie napisałem że dla mnie Olisadebe+Engel i Beenhakker+Roger byli OK ? no podaj mi taki fragment ! weź chłopie nie siej zamętu , tym się różnimy że dla mnie Olisadebe , Roger , Polanski czy Arboleda nie zasłużą nigdy na chodzenie z orłem na piersi ... sam widocznie jesteś płytki , takie jest moje zdanie,że w kadrze powinni grać sami Polacy , i nie obchodzi mnie czy zdobędą Mistrzostwo Europy czy Świata i tak dla mnie to nie będzie kadra Polski , takie jest moje zdanie i weź jeden z drugim to uszanuj a nie mówicie że jestem kibicem sukcesu , ja w przeciwieństwie do was nie sprzedam kadry narodowej dla sukcesów bo temu służy naturalizacja murzynów , niemców , francuzów i innych wynalazków ...
Spoko ja tez bylem przeciwny grze Olisadebe ale skoro wtedy nastapil ten pierwszy raz to teraz nie ma sensu udawanie dziewictwa.
Selekcjonerzy sie zmieniaja, ich pupile ochodza ale tak jak napisalem ciagle gramy z orlem na piersi, przed
meczem mamy Mazurka Dabrowskiego, a swiat odbiera ta niby zbieranine jako reprezentacje Polski wiec jej
zamierzam kibicowac.

domenica90 napisał(a):Wyświetl post

Jakby było tak z 6:0 z Niemcami, to może jeszcze wyleją Smudę? Tylko z drugiej strony, jakkolwiek bardzo mocno życzę im porażki, tak szkoda, że to mają być Niemcy, u nas, w Gdańsku...
Czyli zarzucasz Polanskiemu, ze mial zamiar kibicowac Niemcom (o ile mial), a sama chcesz zeby wygrali z nami 6:0 ?
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując