Wyświetl pojedynczy post
Pimko
Member

Od: 11.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2011, 13:11
Nie chcę niczego sztucznie nakręcać tym bardziej, że do meczu jeszcze prawie tydzień ale...SKORO JEST TO DLA KLUBU I DLA KIBICÓW MECZ DEKADY CZY NAWET 1000-LECIA I WYMAGACIE OD PIŁKARZY 200% ZAANGAŻOWANIA TO TAK SAMO WYMAGAJCIE OD SIEBIE! To będzie dla kibiców prawdziwy test. Pomijam już fakt, że ma być ok 1600 kibiców z Cypru co samo w sobie trochę nakręci atmosferę. Jednak ZNOWU! nawet na młynie będzie masa przypadkowych osób, które nie znają żadnej piosenki/nie chce im się dopingować, to MY-ABG musimy ich zastąpić bez utraty jakości dla dopingu. Ja wierzę, że doping którego jeszcze nie było na tym stadionie na pewno pomoże ten mecz wygrać, a jak ktoś w to nie wierzy to niech 17.08 nie przychodzi na stadion!

Tak na koniec (bez głupiej napinki- pisze to co czuje w środku...) WIŚLACY bądźcie gotowi na kibicowską WOJNĘ!- tego dnia nie można przyjść nieprzygotowanym. Nie da się ludzi sztucznie nakręcać. Pozostaje wierzyć, że każdy wie o co gra i sam wymaga od siebie największej mobilizacji...

A więc mam na to jedną radę- żyjcie tym meczem coraz bardziej z dnia na dzień
Odpowiedz cytując