Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2011, 12:25
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Skoro nie umiesz czytać prostego słowa pisanego, że bez karty kibica nie możesz kupić biletu (jeśli ktoś ma takową wyrobioną) to nic dziwnego, że musisz się więcej nachodzić/nastać.
Pogrzeb kilka postów wczesniej, bo to opisywałem

Cytat:
Może jeszcze byś chciał możliwość zwrotu pieniądzy za mecze na które nie byłeś? Na tym polega kupno karnetu, dostajesz coś taniej, jakies profity (preferencje przy pucharach) z tego wynikają, ale coś od siebie tez musisz dać. Nie ma nic za darmo.
Dobrze, że teraz są puchary. Ciekawe co będzie w innej sytuacji.

Cytat:
Ponadto wydajesz się gościem, który w sytuacji gdyby karnetowcy mieli wyłączność na zakup biletów do wtorku 16 sierpnia, wszedłbyś na forum 17 sierpnia i napisał, że to skandal, że ty mając karnet nie jestes traktowany preferencyjnie w dniu meczu i musisz stać w kolejce.

opisywałem to wcześniej również, czemu tak a nie inaczej.

Cytat:

Niekoniecznie. Może być możliwość np. drukowania biletu w domu zapłaconego przez internet. Przecież czytniki kodów kreskowych na bramkach są i po coś je zamontowano. A żeby nie biegać z kartą do WŚ aby nabić tam bilet pewnie w momencie zakupu biletu przez internet trzeba będzie podać numer KK. Wchodząc pan ochroniarz lub stewart sprawdzi drukowany bilet czy numer karty się zgadza, poprosi jeszcze o ID. Według mnie proste. Nie narzekaj ciągle.
Można coś takiego było wprowadzić w kasach. To by zdecydowanie ułatwiło sprawę. I zdaję sobie sprawę, że jest to proste. Jednak jak widać klub ma z tym problem.
Odpowiedz cytując